Financiële cijfers Ubisoft brengen uitstel voor Haze en Splinter Cell: Conviction

Naast de onthulling van Rainbow Six: Vegas 2 komt Ubisoft vanavond met nog wat nieuws naar buiten. Helaas betreft het deze keer minder leuke onthullingen, want uit de financiële cijfers blijkt dat Haze is uitgesteld naar het begin van 2008. Daarnaast is Splinter Cell Conviction verschoven naar de tweede helft van het nieuwe jaar.

Of het uitstel van Haze van invloed is op de PS3-exclusiviteit van de game valt nog te bezien…


Haze speelt zich af in het jaar 2048, een tijd waarin het bedrijf Mantel Global Industries de touwtjes van de wereldeconomie in handen heeft. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van Mantel en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van Mantel. Meest gevreesd wordt het goedje Nectar, wat van iedere soldaat een dodelijke moordmachine maakt. Het heeft echter ook zijn keerzijde.

Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promised Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

Lees ook onze uitgebreide preview!

Haze zal begin 2008 voor de PlayStation 3. De versies voor de PC en Xbox 360 volgen wellicht in de loop van 2008.

 1.   
  Gerjann's avatar

  wil graag de nieuwe splinter cell :(want ik vond splinter cell double agent niet egt goed 🙁

 2.   
  Alias's avatar

  splinter cell conviction lijkt me wel een mooie verhaallijn hebben is een keer wa anders als de voorafgaande delen

 3.   
  BartG's avatar

  ..-[Alias]-.. schreef, "splinter cell conviction lijkt me wel een mooie verhaallijn hebben is een keer wa anders als de voorafgaande delen"

  Lijkt mij ook wel n vette game, heb zelf 2 delen van de Splintercell reeks 😛
  Balen dat hij pas dan uitkomt.. 🙁