Dood aan je eigen team met bizarre achievements Turok Rebirth

Nadat we vanmorgen al een bericht hadden voor mensen die graag snelle achievements willen, is het nu tijd voor een ander soort beloning. De achievements van de dino-shooter Turok Rebirth zijn namelijk bekend gemaakt en wat zien we daar, ter waarde van 10 punten:

  11. Grab Bag: Kill at least 1 creature, 1 enemy, 1 teammate, and yourself in the same round of a public match.

Ja zeker, dood aan jezelf en je eigen team dus! Gelukkig zijn de overige achievements, die je hier kunt vinden, een stuk vriendelijker voor je teamleden…


Turok Rebirth is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Turok Rebirth zal op 8 februari 2008 verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox 360. De PC-versie volgt mogelijk iets later.

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  11. Grab Bag: Kill at least 1 creature, 1 enemy, 1 teammate, and yourself in the same round of a public match

  lol ๐Ÿ˜€

 2.   
  shadowlink88's avatar

  huhu wel grappig bedacht ๐Ÿ˜€

 3.   
  Cyart's avatar

  Kill at least

  dus je mag er ook meer doden dan 1 ๐Ÿ˜†

 4.   
  Aquila's avatar

  LOL!!!