Actie en avontuur in overvloed met nieuwe trailers Uncharted: Drake’s Fortune

Als er รฉรฉn ontwikkelaar is die weet hoe je een geweldige franchise neer moet zetten, dan zijn het de mensen van Naughty Dog wel. Eerder wisten ze al met de ijzersterke Jak and Daxter-serie te komen en straks gaan ze de PlayStation 3 voorzien van een nieuwe groeibriljant, namelijk Uncharted: Drake’s Fortune.

Het is nog even aftellen tot begin december, maar alles lijkt er op dat Uncharted een van de beste PS3-titels tot dusver zal worden, getuige ook onze lovende review. Vandaag toont de game zich weer eens met enkele nieuwe trailers waarin we diverse gameplay elementen te zien krijgen, zoals het klimmen langs muren, stevige gevechten, dekking zoeken en het knallen op de vijand vanaf een jeep.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen.

Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Meer weten over deze game? Check dan ook eens onze uitgebreide review!

Uncharted: Drake’s Fortune verschijnt op 7 december voor de PlayStation 3.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  VET GEJAT VAN TOMB RAIDER EN PRINCE OF PERCIA!!! ๐Ÿ‘ฟ Alleen iets meer schiet actie ๐Ÿ˜‰

 2.   
  arie de beuker's avatar

  Tijd om een ps3 te kopen ๐Ÿ˜€

 3.   
  Ment@l's avatar

  wil ik nog wel hebben dit worden dure tijden voor deze arme student ๐Ÿ˜‰

 4.   
  ChielB's avatar

  )GN(-Erik schreef, "VET GEJAT VAN TOMB RAIDER EN PRINCE OF PERCIA!!! ๐Ÿ‘ฟ Alleen iets meer schiet actie ๐Ÿ˜‰ "

  Dus elke game waar je in kunt slingeren en klimmen is simpel jatwerk? Er komt wel iets meer bij kijken hoor, anders zou elke actiegame van elkaar gejat zijn als je kunt slaan of schieten. ๐Ÿ˜‰