DS-versie Mario & Sonic at the Olympic Games voorzien van releasedatum

Wat krijg je als je het icoon van Nintendo mengt met de ster van Sega? Precies, Mario & Sonic At the Olympic Games. In deze game staan de olympische spelen centraal en het is aan jou om samen met de Wiimote ervoor te zorgen dat er nieuwe olympische records worden gevestigd. Vandaag is de releasedatum bekend gemaakt van de Nintendo DS-versie: deze zal op 22 januari in de winkels komen te liggen.

Mario & Sonic at the Olympic Games zal 20 verschillende activiteiten bevatten, van sporten op de atletiekbaan, het veld, in het water en nog diverse overige sporten. De game wordt van 16 characters voorzien, acht uit Mario’s wereld en acht uit het Sonic-universum. Elke activiteit gebruikt de Wii Remote op een unieke manier en de meeste activiteiten zijn met maximaal vier spelers te spelen. Helaas lijkt het er wel op dat er geen online modus in de game zal zitten, of Sega moet nog ineens met een last-minute onthulling komen.

Mario & Sonic at the Olympic Games verschijnt op 23 november voor de Wii. De DS-versie zal op 22 januari volgen.

  1.   
    darkwii14's avatar

    Ik dacht all dat het zo een datum zou zijn, want DBZ tenkaichi 3 voor de wii komt ook in januari uit en de ps2 versie kwam op 9nov uit dus zo iets had ik all in mn hoofd ๐Ÿ˜€

  2.   
    Tollos's avatar

    lijkt me een geweldige game ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜›