Online spectator mode voor Super Smash Bros. Brawl

De lijst met aankondigingen van Super Smash Bros. Brawl lijkt maar niet te stoppen, want ook vandaag is er weer een heerlijke nieuwe feature onthuld: een online spectator mode. Deze modus, zoals je wellicht al wel zou verwachten, stelt spelers in staat om online gevechten van anderen te bekijken. Daarnaast zal het ook mogelijk zijn in-game geld in te zetten om te voorspellen wie er zal winnen.

Super Smash Bros. Brawl logo

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.
Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Super Smash Bros. Brawl verschijnt begin 2008 voor de Wii.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Een leuk extraatje. Meer niet ๐Ÿ˜ณ

  2.   
    Carmen07's avatar

    Zegt iemand zonder Wii. ๐Ÿ˜› Dit is juist iets wat voor liefhebbers van Smash Bros erg leuk kan worden. Vooral wedden op wedstrijden. ๐Ÿ˜†

  3.   
    T.Verhoeven's avatar

    ”Carmen07″ schreef, "Zegt iemand zonder Wii. ๐Ÿ˜› Dit is juist iets wat voor liefhebbers van Smash Bros erg leuk kan worden. Vooral wedden op wedstrijden. ๐Ÿ˜† "

    Laat de maffia het maar niet horen ๐Ÿ˜›

  4.   
    darkwii14's avatar

    Nog leuker de wii en smash zijn gewoon fet!!! ๐Ÿ˜ณ

  5.   
    Idsipits's avatar

    T.Verhoeven schreef, "

    ”Carmen07″ schreef, "Zegt iemand zonder Wii. ๐Ÿ˜› Dit is juist iets wat voor liefhebbers van Smash Bros erg leuk kan worden. Vooral wedden op wedstrijden. ๐Ÿ˜† "

    Laat de maffia het maar niet horen :P"

    ja kijk maar uit ๐Ÿ˜€