Bruce Willis en Billy Bob Thornton in Kane & Lynch film?

Lionsgate Studios heeft de filmrechten van Kane & Lynch opgekocht en de hoofdrolspelers die de studio probeert te strikken zijn niemand minder dan Bruce Willis en Billy Bob Thornton. Michael Bay zal de regie van de film op zich nemen en het script, dat al volledig is uitgeschreven, naar het filmdoek vertalen. Dit is de eerste keer dat een filmstudio besluit om een game-gebaseerde film te maken nog voor de game in de winkels ligt.

Kane en Lynch zijn niet de volgende Bassie en Adriaan of Ernst en Bobbie. Integendeel, Kane en Lynch zijn allesbehalve brave vriendjes en slaan elkaar het liefst de hersens in. Kane als potentiële huurmoordenaar en Lynch als medische psychopaat, beide wachtend op hun executie, zijn genoodzaakt om samen te werken nadat ze gekidnapt zijn door een bende genaamd ‘The Seven’ waarvan ze allerlei smerige klusjes opgedrongen krijgen.

Spelende als Kane zal je verscheidene levensgevaarlijke missies voorgeschoteld krijgen die gestationeerd zijn over de hele wereld. Het spel kent een coöperatieve mode waarbij een eventuele tweede speler de rol van Lynch op zich kan nemen, wat vooral een zeer smakelijke feature voor de Xbox 360 en PlayStation 3 kan zijn.

Kane & Lynch: Dead Men verschijnt 23 november voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Chielh's avatar

    bruut.. goede keus wat betreft acteurs en de regisseur