Bepaal het lot van de Aarde met de Universe at War: Earth Assault demo

Het nieuwste project van ontwikkelaar Petroglyph is Universe at War: Earth Assault. Deze game schotelt je een epische science-fiction RTS voor in de nabije toekomst. Krachtige aliens hebben hun ruimtelijke oorlog meegenomen naar de Aarde en vechten stevig verder bij onze planeet. Aan jou de keus of je de wereld wil redden, of deze juist gaat vernietigen.

Vandaag is het moment daar dat je zelf eens kunt proberen of deze game wat voor je is, want er is een pc-demo uitgebracht. In de demo, die 1,15GB groot is, kan je aan de slag met een tutorial level en de eerste twee missies van de Hierarchy campaign. De demo is onder andere hier te downloaden.

Universe at War: Earth Assault biedt vooral op grote schaal gevechten, waarbij jouw acties duidelijk zichtbaar zijn én blijven. Vernietig je een stad en kom je later weer eens terug, dan zal het gebied nog steeds een hoopje rokend puin zijn. Afhankelijk van jouw keuze voor een bepaalde factie zal je uitgebreide krachten en spectaculaire units krijgen. Controleer op grote schaal oorlogsmachines van de aliens, die ook nog eens volledig te customizen zijn.

Hiermee krijgt de oorlog nog een extra tactische dimensie, aangezien je beschikt over een dynamisch arsenaal aan wapens, technieken en units. Daarnaast bevat de game ook diverse innovatieve multiplayermogelijkheden, gebaseerd op andere top-MMO’s. Strijd online, behaal diverse achievements, beloningen en medailles in een gebalanceerde omgeving.

Universe at War: Earth Assault zal in januari 2008 verschijnen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  GraveDevil's avatar

  vet!!! 😀

 2.   
  Carmen07's avatar

  Eens proberen maar… 😆

 3.   
  Tollos's avatar

  lijkt me wel leuk 🙂