Haze demo vandaag nog op PlayStation Network?

Geruchten op de Portugese officiële PlayStation website melden dat er vandaag nog een demo van de First Person Shooter Haze te downlaoden zal zijn op PlayStation Network. Sterker nog, misschien staat hij er al op. De demo zou zich afspelen in een jungleachtig level en de vier speler co-op mode introduceren, de grote troef van de game. Ubisoft meldt niet te kunnen reageren op de geruchten.


Haze speelt zich af in het jaar 2048, een tijd waarin het bedrijf Mantel Global Industries de touwtjes van de wereldeconomie in handen heeft. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van Mantel en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van Mantel. Meest gevreesd wordt het goedje Nectar, wat van iedere soldaat een dodelijke moordmachine maakt. Het heeft echter ook zijn keerzijde.

Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promised Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

Lees ook onze uitgebreide preview!

Haze zal op 14 december uitgebracht worden als timed-exclusive voor de PlayStation 3. De versies voor de PC en Xbox 360 volgen wellicht in de loop van 2008.

 1.   
  ps3 gek's avatar

  Die zal ik zeker wel downloaden 😛 Ik heb niet meer gekeken in de playstation store.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik denk dat het een gerucht is ij die de Demo niet 😳

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik denk dat het een gerucht is ik zie de Demo niet 😳

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Sorry twee keer te snel op reactie gedrukt 🙄

 5.   
  Tollos's avatar

  haze is echt een leuk spel, lijkt me.