Project Gotham Racing 4 krijgt eerste update op Xbox Live

Bizarre Creations heeft vandaag de eerste content update voor Project Gotham Racing 4 vrijgegeven op Xbox Live. De update bevat tal van kleine verbeteringen en tweaks, maar de toernooien die zijn toegevoegd staan centraal in deze update. Daily Tournaments, Super Saturdays, Simulation Sundays, en de Global Cup zijn vanaf heden speelbaar en zorgen voor wat extra online uitdaging. De toernooien bestaan uit verschillende rondes waarin je uiteraard als winnaar uit de race moet komen om zodoende de Leaderboards te domineren en je Gamertag met knipperende PGR4-lichten aan te kleden.

Daily Tournaments beginnen op maandag en lopen tot vrijdag. Aan dit toernooi kunnen 640 spelers deelnemen (vijf groepen van 128) en zich kwalificeren door elke dag een race te rijden. De twee beste van elke ronde gaan door. Super Saturdays zijn lange evenementen voor in het weekend, waaraan 2560 spelers (vijf groepen van 512) het uit kunnen vechten. Ook hier gaan de beste twee door naar de volgende ronde. De Simulation Sundays daarentegen worden met 64 man gespeeld. In dit toernooi word je verplicht om In-Car-View en Manual Gear te gebruiken. De beste vier spelers kwalificeren zich voor de volgende ronde. Global Cup ten slotte is een bi-maandelijks evenement dat twee volledige weken vereist. In deze cup kunnen 512 spelers deelnemen, de twintig beste racers van elk land en de 32 beste racers van ‘de rest van de wereld’. Eliminatierondes worden elke zaterdag van het toernooi gespeeld.

De Project Gotham Racing-games zijn natuurlijk een van de systemsellers van de Xbox-platformen, en met hun inventieve kudos-systeem, geweldige graphics, goede physics en natuurlijk een heel arsenaal aan auto’s is dat eigenlijk ook wel logisch. Lees meer over deze game in onze review.

Project Gotham Racing 4 is op 12 oktober verschenen voor de Xbox 360.

  1.   
    nielz's avatar

    dat spel intreseert me helemaal niks