Mark Rein: Unreal Tournament III te installeren op harde schijf PS3

En alweer een tweede nieuwtje vandaag omtrent Unreal Tournament III. Naast de eerdere uitspraken van Mark Rein over de Xbox 360-versie, kwam ook de PlayStation 3-versie nog eens onder de aandacht. Hierbij verklaarde Rein dat het mogelijk zal zijn om 3,5GB aan data op de harde schijf te installeren, waardoor laadtijden verkort worden en het streamen van textures sneller zal gaan. De disc zal wel gewoon nog steeds nodig zijn om de game te kunnen spelen.

Rein gaf ten slotte nog aan dat het installeren zeker geen verplichting is. Het spel loopt ook goed vanaf de Blu-ray disc en de normale laadtijden zijn ook niet heel lang.


Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III zal op 23 november verschijnen voor de PC. De PS3- en Xbox 360-versie volgen wellicht beide in 2008.

  1.   
    ps3 gek's avatar

    is best fijn, sneller laden. 😳

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    idd ik vind dit echt een DIK voordeel van de ps3.

  3.   
    JonsoN's avatar

    sneller laden is idd fijn, , bij games als HL2 iset echt irritant..

  4.   
    Cirdan's avatar

    Bij Assassin’s Creed download hij ook al 1 gig aan bestand op jou hardeschijf(PS3) 😉 Blijft er niks meer van over:P