Verse screenshots Super Smash Bros. Brawl tonen wervelende duels

Iedereen heeft zo nu en dan zin om zich lekker ergens op uit te leven en Super Smash Bros. Brawl biedt deze kans. In dit nieuwste deel uit de Super Smash Bros.-serie, dat voor de Wii zal verschijnen, kun je er weer vrolijk op los rammen met de bekende characters, maar natuurlijk ook met een paar nieuwe aanwinsten. Ook vandaag ontbreken de vrolijke duels niet, want we hebben weer een paar kleine, nieuwe screenshots opgedoken.

Super Smash Bros. Brawl logo

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.
Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

[SCREENSHOTS]

Super Smash Bros. Brawl verschijnt begin 2008 voor de Wii.

  1.   
    Jarek's avatar

    ziet er mooi uit vind ik

  2.   
    Idsipits's avatar

    weer een paar mooie screenshots 😉

  3.   
    martijn901's avatar

    ziet er leuk uit 🙂

  4.   
    darkwii14's avatar

    IK denk dat het well een mooie game wordt!