Heftige actie in de jungle met nieuwe trailers Turok Rebirth

Bij het horen van de naam Turok denken sommigen toch even terug aan de goede oude tijd van bijvoorbeeld de Nintendo-64. Vele jaren terug was de game Turok op die console een aardig succes en waarom dan niet eens een nieuw deel maken? Dat nieuwe deel zal er straks komen en wel in de vorm van Turok Rebirth.

Nadat we eerder deze maand al het goede nieuws hadden dat er een PC-versie in ontwikkeling is, die wellicht is na de consoleversies zal verschijnen, gaan we vandaag weer ouderwets verder met een aantal knallende trailers.

Turok Rebirth is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Turok Rebirth zal op 8 februari 2008 verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox 360. De PC-versie volgt mogelijk iets later.

 1.   
  Fantasymage's avatar

  Ziet er mooi uit vooral het laden van het geweer 🙂

 2.   
  michelvosje's avatar

  Nou, toen ik een maandje(?) geleden een fimpje zag dat er zo’n dinosaurus die heuvel afliep, verwachtte ik veel meer van dit spel. Ik vond het er wel mooi uit zien. Toen ik het 1ste fimpje uit deze lijst zag was het eerste wat mij opviel dat de belichting niet zo mooi is. Hij liep voordat hij een trap afliep in een gang vol met lampen en het was er nog steeds donker :-?. Goed dat het in een horror spel nou donker moet zijn in een gebouw oké, maar hang dan wat minder lampen op. Lijkt het ook al een stuk realistischer… Ten 2e toen ik die grote dinosaurus bij die boom zag dacht ik. Nou das ook een dooie. Die doet ook bijna niets met een prooi die meer dan 10x zo klein is als hem zelf :o. En bij het allerlaatste fimpje toen hij die pijl en boog gebruikte, knalden die monsters meteen uitelkaar toen hij vuurde. Lijkt mij dat een pijl een stuk langzamer is dan een kogel :P. Oh enuh de beweging van het laden is idd wel mooi. Maar stopt hij er ook wel wat in?

  Verder lijkt mij de gameplay in dit spel wel erg leuk. Maar als ik zo die dingetjes op een rijtje zet dan vind ik het niet zo’n een bijzonder spel :(.

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik wist niet dat dinosauriers ook in bomen konden klimmen 😕

 4.   
  JonsoN's avatar

  michelvosje schreef, "Nou, toen ik een maandje(?) geleden een fimpje zag dat er zo’n dinosaurus die heuvel afliep, verwachtte ik veel meer van dit spel. Ik vond het er wel mooi uit zien. Toen ik het 1ste fimpje uit deze lijst zag was het eerste wat mij opviel dat de belichting niet zo mooi is. Hij liep voordat hij een trap afliep in een gang vol met lampen en het was er nog steeds donker :-?. Goed dat het in een horror spel nou donker moet zijn in een gebouw oké, maar hang dan wat minder lampen op. Lijkt het ook al een stuk realistischer… Ten 2e toen ik die grote dinosaurus bij die boom zag dacht ik. Nou das ook een dooie. Die doet ook bijna niets met een prooi die meer dan 10x zo klein is als hem zelf :o. En bij het allerlaatste fimpje toen hij die pijl en boog gebruikte, knalden die monsters meteen uitelkaar toen hij vuurde. Lijkt mij dat een pijl een stuk langzamer is dan een kogel :P. Oh enuh de beweging van het laden is idd wel mooi. Maar stopt hij er ook wel wat in?

  Verder lijkt mij de gameplay in dit spel wel erg leuk. Maar als ik zo die dingetjes op een rijtje zet dan vind ik het niet zo’n een bijzonder spel :(."

  hmm, ,niet zoveel oordelen geven voordat je hem zelf hebt gespeeld. 🙂