104 PlayStation games rond de kerst

Met een PlayStation zit je goed de komende kerst. Alle games voor de drie Sony platforms bij elkaar opgeteld, zijn er maarliefst honderdvier games of expansion packs vertegenwoordigd en verdeeld over de PlayStation Portable, PlayStation 2 of PlayStation 3. De meeste ogen zijn gericht op grote titels als Assassin’s Creed of Unreal Tournament III, wat eigenlijk gek is, aangezien er veel meer games uitkomen met zekere potentie. Goede marketing van de betreffende uitgever kun je het ook noemen.

De volledige lijst met games vind je hier.

 1.   
  martyntjee's avatar

  ik heb assassins creed net bestelt dus ik heb mijn game al binne dus ff de lijts afgabn nara nog meer leuke spellen 8)

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Alle games voor de drie Sony platforms bij elkaar opgeteld, zijn er maarliefst 104 games of expansion packs vertegenwoordigd en verdeeld over de PlayStation Portable, PlayStation 2 of PlayStation 3.

  wtf 😀

 3.   
  Vinstaro's avatar

  Ik ben lid geworden van een blad en dat betalenme ouders en je mocht er een game bij kiezen je kon kiezen voor avatar de brandene aarde of Assassin’s Creed nou ik koos voor Assassin’s Creed krijg het aanstaande Dinsdag!

 4.   
  Ment@l's avatar

  welk blad was dat?? 😮 sgeelt mij weer geld 😳 😛

 5.   
  Rock-in's avatar

  Damn, dat beloofd wat. Ze mogen nu echt niet meer klagen, over het te kort aan Playstation Games. 😮 😛

 6.   
  Carmen07's avatar

  Goed bezig. 🙂

 7.   
  martyntjee's avatar

  Vinstaro schreef, "Ik ben lid geworden van een blad en dat betalenme ouders en je mocht er een game bij kiezen je kon kiezen voor avatar de brandene aarde of Assassin’s Creed nou ik koos voor Assassin’s Creed krijg het aanstaande Dinsdag!"

  ZO LAAT!!!!!!!!!!!

 8.   
  ps3 gek's avatar

  martyntjee schreef, "

  ”Vinstaro” schreef, "Ik ben lid geworden van een blad en dat betalenme ouders en je mocht er een game bij kiezen je kon kiezen voor avatar de brandene aarde of Assassin’s Creed nou ik koos voor Assassin’s Creed krijg het aanstaande Dinsdag!"

  ZO LAAT!!!!!!!!!!!"

  oudrs betalen relaxed toch:P