Geometry Wars: Galaxies uitgesteld naar begin 2008

Stiekem langs de Ferrari’s lopen, tussen de Porsches door en vervolgens via de Koenigsegg naar het arcadehalletje lopen. Kastje aan, et voilá: Geometry Wars! Via deze manier kwamen de meesten van ons in aanraking met dit high-tech kleurenspelletje, dat stiekem verstopt zat in Project Gotham Racing 2 en 3. Het bleek op Xbox Live een heerlijke hit en dus werd er flink aan gewerkt en zodoende krijgen we ditzelfde spelletje voor de Wii en de DS in de vorm van Geometry Wars: Galaxies.

Vandaag is helaas bekend geworden dat de geplande release, in het vierde kwartaal van dit jaar, niet meer haalbaar is en dat de game is uitgesteld tot 18 januari. Nog even geduld dus…

Geometry Wars: Galaxies kan zowel alleen, als met zijn tweeën gespeeld worden in een coöperatieve of versus mode. Online leaderbords zijn beschikbaar voor de Wii-versie en beide versies krijgen de mogelijkheid om draadloos te linken waarmee je nieuwe features kunt unlocken. De singleplayer modus heeft verschillende quests te bieden waarin het veilig stellen van zonnestelsels en het neutraliseren van wiskundige figuren centraal staat. Bovendien zal de volledige versie van Retro Involved bij de game inbegrepen zijn en worden de controls geoptimaliseerd voor beide systemen.

Geometry Wars: Galaxies zal op 18 januari verschijnen voor de Nintendo Wii en DS.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren