Ontwikkelaar Rare ontkent annulering van Banjo Kazooie 3

Een medewerker van ontwikkelaar Rare heeft tegenover GamesIndustry verklaard dat Banjo Kazooie 3 absoluut niet uitgesteld is. Die geruchten laaiden eerder deze week op na het bericht dat er een grote first party-titel voor de Xbox 360 was gecancelled, nadat Shane Bettenhausen, een redacteur bij het Amerikaanse magazine Electronic Gaming Monthly, dat had beweerd.

  “A big Microsoft first-party title that has been in the works for a very long time, that people are very excited for, sounds like it’s being cancelled,” said Bettenhausen. He added that the story had a “97 per cent chance” of being true, and may break this week.

De ontwikkelaars van Fable 2 en Alan Wake hebben ook al bevestigd dat het niet om hun spel gaan. Dan blijven er nog weinig kandidaten over, waaronder Halo Wars en Too Human. Aan de grootsheid waarmee Microsoft Halo Wars aankondigde en presenteerde op de afgelopen X06 en E3, lijkt het onwaarschijnlijk dat het om die game gaat. Too Human is dan wellicht de beste kandidaat, of het moet om een project gaan waar wij nog helemaal niks van af weten…

 1.   
  PielePalle's avatar

  Gelukkig. Ik hoop dat het Too Human is, dat wordt toch niks.

 2.   
  TotalPicnic's avatar

  ik heb met die eerste banjo zoveel gespeeld :P.
  vraag me af of nostalgie het feit dat dit een childish game is weet te overwinnen.