Ubisoft prikt releasedatum Haze op 14 december

Haze wordt naast Assassins Creed een hele grote titel voor Ubisoft dit najaar. Naast de sterke verhaallijn moet ook de co-op modus een grote troef worden van deze game.

Vandaag heeft Ubisoft laten weten dat we Haze op 14 december kunnen verwachten. Voorlopig staat de game genoteerd als PlayStation 3-exclusive en officiële kanalen weigeren ook nog een PC- en Xbox 360-versie te bevestigen, maar het ligt in de lijn der verwachting dat we die versies ook nog over enige tijd mogen verwelkomen. Het kan alleen nog wel tot ver in het nieuwe jaar gaan duren voordat de PS3 zijn timed-exclusive verliest…


Haze speelt zich af in het jaar 2048, een tijd waarin het bedrijf Mantel Global Industries de touwtjes van de wereldeconomie in handen heeft. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van Mantel en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van Mantel. Meest gevreesd wordt het goedje Nectar, wat van iedere soldaat een dodelijke moordmachine maakt. Het heeft echter ook zijn keerzijde.

Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promised Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

Lees ook onze uitgebreide preview!

Haze zal op 14 december uitgebracht worden als timed-exclusive voor de PlayStation 3. De versies voor de PC en Xbox 360 volgen wellicht in de loop van 2008.

 1.   
  Daodan's avatar

  Die lelijke (timed) exclusives altijd… hebt er niks aan, doe nou maar gewoon en maak iedereen blij. 🙄

 2.   
  PielePalle's avatar

  Sja ze gaan gewoon voor het grote geld he.. 🙄

 3.   
  Jostii's avatar

  haze word vast een vette game ik ben blij dat t een ps3 timed exlusive is. 😛 😛 😛