Infinity Ward biedt ex-EA Chicago medewerkers werk aan

Vorige week meldden wij nog dat EA Chicago haar deuren ging sluiten en nu biedt Infinity Ward, de maker van Call of Duty 4, ex-medewerkers van EA Chicago een baan aan. Dit deed zo op een aparte manier: mensen die dit weekend Call of Duty 4 Multiplayer speelden hebben vast de Message of the Day gezien:

Krijgen de makers van titels als Fight Night en Def Jam een nieuwe kans bij Infinity Ward?

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev is de leider van Four Horsemen of the Apocalypse, vier machtige terroristen die Rusland terug willen brengen naar de tijden van hun volksheld Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Call of Duty 4: Modern Warfare verschijnt op 9 november voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360

 1.   
  Tommy6769's avatar

  wat aardig van ze ๐Ÿ™‚

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  idd aardig ja is toch mooi voor die mensen

 3.   
  LXZ-76's avatar

  tsja de programmeurs bij EA zijn niet dom. Dus infinity kan ze wel gebruiken.

 4.   
  r_AW's avatar

  Wat aardig zeg! ๐Ÿ˜†

 5.   
  PielePalle's avatar

  Hm is dit geen grap ๐Ÿ˜•

  Infinity Ward heeft wel genoeg contacten bij andere ontwikkelaars om ze gewoon via mail ofzo te benaderen. Beetje onzin om het zo te doen dus. Je gaat toch het toch niet bij andere mensen inwrijven dat ze ontslagen zijn ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜•