Nieuwe Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 maps in de maak

Voor de originele GRAW kwamen al downloadbare maps vrij, maar dat is nog niet gebeurd voor GRAW2. Ubisoft liet weten dat ze nu ook werken aan downloadbare content voor GRAW2 met enkele info en twee geinige flytroughs. In de nieuwe downloadbare content zullen 9 nieuwe maps zitten (7 oldskool Ghost Recon levels en 2 compleet nieuwe), verder zal de add-on ook nog eens 5 nieuwe co-op missies verstrekken. Als topje van de ijsberg kunnen de Xbox 360 gamers zich ook nog eens richten op de 9 nieuwe achievements.

Wanneer de downloadbare content verschijnt op het internet, de XBL Marketplace en PSN is nog onbekend.

Net zoals het eerste deel, focust Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 zich op gebeurtenissen in Mexico in het jaar 2014, waar een burgeroorlog komt opzetten. De Ghosts worden opgeroepen om de vijand uit te schakelen in heuvelachtig terrein, in de woestijn en zelfs in El Paso, Texas.
Grafisch gaat de game ook weer een stapje verder dan het eerste deel en de verbeterde AI zorgt er voor dat de vijand je zal proberen te flankeren of strategische punten zal innemen. Ook je eigen teamgenoten profiteren van deze AI-upgrade en kunnen je van betere informatie voorzien over onder meer vijandelijke posities. Je kunt tevens air support oproepen om ondersteuning te krijgen van jet fighters, mobiele voertuigen om achter te kunnen schuilen en je kunt de hulp inschakelen van een onbemande artillerie MULE met een nieuwe Medic class om jezelf en teamgenoten op het strijdveld te kunnen healen.
Ook kan de tijd die je veldslag in beslag neemt effect hebben op de gameplay, aangezien GRAW 2 een dynamische dag/nachtcyclus kent.

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 is al geruime tijd op Xbox 360, PC, PSP en PS3 verschenen. Lees ook onze review.

  1.   
    Darkknight's avatar

    ziet er erg leuk uit vooral in de bosse

  2.   
    aer0101's avatar

    leuk leuk,
    wat heeft die next gen toch ons gered 😛

  3.   
    Wouter's avatar

    Lekker Tom, nieuwe trailers gepost. Doe je goed! 😉 Lijken me trouwens wel vette maps.

  4.   
    gamer07nl's avatar

    Aangezien ik ghost recon 1 heb gespeeld plus al die add ons komen ze heel bekend voor en zien ze er uber realistisch uit en in vergelijking een hele verbetering 🙂