Amerikaanse demo Uncharted: Drake’s Fortune niet regio-vrij

Vorige week dachten we goed nieuws te hebben toen er gemeld werd dat er een demo van Uncharted: Drake’s Fortune in de Amerikaanse PlayStation Store zou verschijnen. Inmiddels is de demo ook online gezet, maar wat blijkt: een fake Amerikaans account zal deze keer geen uitkomst bieden.

  “As many of you in Europe and Japan may have already learned, todayโ€™s demo is currently only available on the North American PlayStation Store, and will only work on PS3 units in that territory. Other territories are currently putting the finishing touches on the localisation aspects of the Uncharted: Drake’s Fortune demo, and will release it in their respective PlayStation Stores in due course,” aldus SCEA line producer Sam Thompson op het PlayStation Blog.

Alleen met een echte Amerikaanse PS3 heeft het zin om de 1.17GB grote demo te downloaden en voor alle overige Europese PS3-bezitters rest niets anders dan het wachten op ‘onze’ demo…

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen.

Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Meer weten over Uncharted: Drake’s Fortune? Check dan snel onze hands-on preview!

Uncharted: Drake’s Fortune zal op 7 december verschijnen voor de PlayStation 3.

 1.   
  Ment@l's avatar

  wanneer komt jullie Demo??

  (first post ๐Ÿ˜‰ )

 2.   
  Cirdan's avatar

  wtf ๐Ÿ˜ฎ De Amerikaanse Store kirjgt altijd eerder de demo dan de NL store. Wij krijgen het meestal 2 weken of zelf 1 maand later de demo!!! En de demo’s zijn dan ook crap.

  Update:

  Ik download hem nu zonder enkele problemen met de US acount… en mijn PS3 is Europees..

 3.   
  ps3 gek's avatar

  ”Cirdan16″ schreef, "wtf ๐Ÿ˜ฎ De Amerikaanse Store kirjgt altijd eerder de demo dan de NL store. Wij krijgen het meestal 2 weken of zelf 1 maand later de demo!!! En de demo’s zijn dan ook crap.

  Update:

  Ik download hem nu zonder enkele problemen met de US acount… en mijn PS3 is Europees.."

  ik ben hem ook al aan het downloaden maar de vraag is of ie het doet ๐Ÿ™ ๐Ÿ˜ณ

 4.   
  ChielB's avatar

  Je kunt hem downloaden, maar dan zal de installatie vastlopen op een bepaald punt. Dat is een bepaald mechanisme wat ervoor zorgt dat de demo niet op PAL-consoles te spelen is.

  Het is de verwachting dat ontwikkelaar Naughty Dog hier nog wat op gaat vinden, aangezien dit niet de planning was. Dus wie weet kunnen we toch nog spoedig de US demo gebruiken. Even afwachten maar…

 5.   
  Cirdan's avatar

  ps3 gek schreef, "

  ”Cirdan16″ schreef, "wtf ๐Ÿ˜ฎ De Amerikaanse Store kirjgt altijd eerder de demo dan de NL store. Wij krijgen het meestal 2 weken of zelf 1 maand later de demo!!! En de demo’s zijn dan ook crap.

  Update:

  Ik download hem nu zonder enkele problemen met de US acount… en mijn PS3 is Europees.."

  ik ben hem ook al aan het downloaden maar de vraag is of ie het doet ๐Ÿ™ ๐Ÿ˜ณ "

  stop er maar mee. Ik heb hem al geinstalleerd maar er zit denk ik een blokering in het spel zodat wij Europese mensen niet die spel kunnen spelen. Er gebeurd niks als je het spel opstart dus…naja dan maar wachten op de EU demo…

 6.   
  blackhawk1's avatar

  noobs wat zielig wat maakt het uit egt fet zielig wij worden altijd benadeeld

 7.   
  ps3 gek's avatar

  Wat een fucking naaizooi. Wij betalen hier toch net zo veel voor een ps3 of niet soms?! ๐Ÿ˜ก Hij doet het inderdaad niet en ik denk niet dat dit de enige demo is waarbij ze dit toepassen:(. I fucking hate this!!! Eindelijk een us account en dan dit. Ach ja, beter dan dat ze iedereen bannen die een europese ps3 hebben met us account. ๐Ÿ˜ณ

 8.   
  taymo's avatar

  ps3 gek schreef, "Wat een fucking naaizooi. Wij betalen hier toch net zo veel voor een ps3 of niet soms?! ๐Ÿ˜ก Hij doet het inderdaad niet en ik denk niet dat dit de enige demo is waarbij ze dit toepassen:(. I fucking hate this!!! Eindelijk een us account en dan dit. Ach ja, beter dan dat ze iedereen bannen die een europese ps3 hebben met us account. ๐Ÿ˜ณ "

  ik denk dat wij meer betalen ze
  de euro en dollar komt niet overeen ze en toch is het bedrag achter het teken het zelfde

 9.   
  Cirdan's avatar

  Ik snap 1 ding niet. Ze zouden juist blij zijn dat wij Europeanen Drake’s demo downloaden? bespaart hun wat meer moeite…

 10.   
  ps3 gek's avatar

  Ik weet niet. Er zijn mensen (ik niet hoor:P) die hebben speciaal een japans account angemaakt om de demo van GT5 te kunnen downloaden. Is er niet een soort van gebruikersrecht ofzo ik weetnet hoor ๐Ÿ˜ณ

 11.   
  ChielB's avatar

  Check ook het nieuwe bericht van vandaag, want de demo is gefixed en ook in Europa speelbaar nu. ๐Ÿ™‚