Beleef sportieve successen met trailers Mario & Sonic at the Olympic Games

Wat krijg je als je het icoon van Nintendo mengt met de ster van Sega? Precies, Mario & Sonic At the Olympic Games. In deze game staan de olympische spelen centraal en het is aan jou om samen met de Wiimote ervoor te zorgen dat er nieuwe olympische records worden gevestigd. Vandaag krijgen we weer wat sportieve activiteiten te zien met een nieuwe serie trailers.

Mario & Sonic at the Olympic Games zal 20 verschillende activiteiten bevatten, van sporten op de atletiekbaan, het veld, in het water en nog diverse overige sporten. De game wordt van 16 characters voorzien, acht uit Mario’s wereld en acht uit het Sonic-universum. Elke activiteit gebruikt de Wii Remote op een unieke manier en de meeste activiteiten zijn met maximaal vier spelers te spelen. Helaas lijkt het er wel op dat er geen online modus in de game zal zitten, of Sega moet nog ineens met een last-minute onthulling komen.

Mario & Sonic at the Olympic Games verschijnt op 23 november voor de Wii. De DS-versie zal begin 2008 volgen.

 1.   
  pertie's avatar

  Kopen is in mijn to do lijsje gezet ๐Ÿ™‚

 2.   
  gamer07nl's avatar

  Voor de Wii bezitters is dit zeker een must have ๐Ÿ™‚ Door dit soort spelleen wil ik wel een Wii. Maar ik ben heel erg tevreden met me 360. Miss als extraatje ofzo ๐Ÿ˜›

 3.   
  Neolite's avatar

  nintendo is wel een uitmelker zeg hoeveel spellen hebben ze nu wel niet over of met mario gedaan ๐Ÿ˜†

 4.   
  firro's avatar

  Ziet er grappig uit ๐Ÿ™‚

 5.   
  squize me's avatar

  dit is een must have game!!!