Volledige lijst Need for Speed: ProStreet achievements

Na de lijst voor Soldier of Fortune: Payback, is nu ook de volledige achievementslijst voor Need for Speed: ProStreet bekend. In totaal zijn er 1000 punten te verdienen met 48 achievements. Voor degene die de singleplayer compleet uit willen spellen en dus nog wel even bezig zijn, is de volledige lijst is hier te vinden.


Need for Speed: ProStreet richt zich op de straatracers, die zich in verschillende disciplines kunnen bewijzen als de beste racer en tuner ter wereld. Het Autosculptsysteem is in deze titel uitgebreid en geeft je de mogelijkheid om niet alleen het uiterlijk, maar ook het innerlijk van je auto aan je wensen aan te passen, wat een directe invloed heeft op de performance van de auto. De graphics zijn weer naar een nieuw niveau getrokken en ook de AI is met nieuwe truukjes uitgerust. En als je de computertegenstanders zat bent, dan kun je het nog altijd opnemen tegen echte tegenstanders van vlees en bloed in een totaal vernieuwde online component.

Need for Speed ProStreet verschijnt op 22 november voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS. De Wii-versie volgt een week later op 29 november.

 1.   
  Creepy's avatar

  Ik d8 dat alleen de 360 achievements had?
  Of staat et alleen bij multi omdat ie ook op andere platforms uitkomt?

 2.   
  ps3 gek's avatar

  Dus als ik het goed begrijp wordt dit niet een game die je in twee weken uit hebt gespeeld? ๐Ÿ˜ณ

 3.   
  gamer07nl's avatar

  Creepy schreef, "Ik d8 dat alleen de 360 achievements had?
  Of staat et alleen bij multi omdat ie ook op andere platforms uitkomt?"

  ja idd 360 heeft alleen achievements maar omdat dat spel multiplatform is verandere ze het niet in alleen xbox 360. Ze hadden eigelijk gewoon Xbox 360 in het bovenste stukje moeten zetten. ๐Ÿ™‚

 4.   
  squize me's avatar

  Coole archievements maar spijtig dat er geen archiefments zijn op ps3, ๐Ÿ™„

 5.   
  gappower's avatar

  Dit game ga ik zeker kopen! ๐Ÿ™„