Mogelijk downloadbare content voor Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction

Een reactie van ontwikkelaar Insomniac heeft het gerucht de wereld in geholpen dat er mogelijk downloadbare content voor Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction aan zit te komen. Marketing director Ryan Schneider zei namelijk het volgende in een interview:

    “It’s been great to have a network that can facilitate the map-pack downloads, demos and trailers for both Resistance: Fall of Man and Ratchet & Clank: Tools of Destruction. The number of users on PSN has been rising steadily and we absolutely plan to support them with more new content coming soon.”

Het is nog onduidelijk of Schneider naar zowel Resistance als Ratchet & Clank verwees met de plannen voor downloadbare content, maar gezien het huidige succes van de game in Amerika lijkt het geen gekke gedachte dat er binnenkort nieuwe content voor Ratchet & Clank zal verschijnen.

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction logo

In Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction zijn de hoofdrollen wederom weggelegd voor je favoriete vriendjes, de lynx Ratchet en het robotje Clank. Het verhaal begint met de schokkende ontdekking dat een aartsvijand uit Ratchet’s verleden achter hem aan zit en hem het liefst op de eeuwige lynxenvelden ziet rondlopen. In de Future-serie zal je dan ook veel meer leren over Ratchet’s verleden, als je de bedoelingen van zijn aartsvijand probeert te ontdekken. Verder is ook Clank weer speelbaar, nadat hij even weg was geweest sinds Ratchet: Deadlocked.
Meer weten over deze nieuwe Ratchet & Clank-game? Check dan snel onze preview!

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction zal eind oktober verschijnen voor de PlayStation 3.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren