Schiet jezelf de ruimte in met nieuwe gameplaytrailers van Super Mario Galaxy

Mario is de laatste jaren misbruikt voor zo’n beetje ieder type game. Karten, golf, basketbal, tennis, je kunt het zo gek niet bedenken of Mario heeft er aan meegedaan. Maar gelukkig is Nintendo niet vergeten waar Mario het beste in is, namelijk platformen.

Super Mario Galaxy belooft een eerste klas platformer te worden waarin je Mario bestuurt met je Wiimote en Nunchuck en deze keer hebben we weer vijf frisse gameplaytrailers voor je van deze Wii-topper in spé (of was het nou in space?).

Super Mario Galaxy speelt zich, vrij logisch, af buiten onze aardkloot. In de game ga je met Mario door een soort melkweg met planeten waarop je diverse tegenstanders tegen komt. De roze Princes Peach is ontvoert en onze besnorde loodgieter gaat daar een stokje voor steken. De game maakt volledig gebruik van de Wii controller. Zo zullen er bijvoorbeeld voorwerpen verplaatst moeten worden met handige bewegingen. Door een gebrek aan zwaartekracht kan Mario behoorlijke sprongen maken. Daarnaast heeft hij nieuwe acties die worden uitgevoerd door de Wii-controller bijvoorbeeld te richten of te schudden.

Super Mario Galaxy zal vanaf 16 november in de winkel liggen.

 1.   
  Neolite's avatar

  wel leuk gedaan opzich, je moet er maar op komen 😆

 2.   
  BKiller's avatar

  ligt het aan mij of krijgt mario eindelijk de baard…ehh… snor in de keel? 😛

 3.   
  bubelss's avatar

  mario is inde jaren door ook veel verandert hij is een soort hd character geworden en de games zijn ook heel erg verandert nu vind ik mario niet echt super geweldig maar dit geeft togh weer iets nieuws aan de mario serie erg leuk 🙂

 4.   
  gappower's avatar

  Opzich lijkt me het wel een leuk game. Maar ik word er misselijk van als ik het speel. 😳

 5.   
  blackzion's avatar

  leuke trailers ik heb het kunnen spelen op de gamepower expo in gent 🙂 😉