Nieuwe screenshots Need for Speed ProStreet doen flink wat stof opwaaien

Nadat we van de week de demo van Need for Speed: ProStreet voor jullie hadden, is het vandaag weer tijd geworden voor een viertal screenshots die letterlijk een hoop stof doen opwaaien.

Need for Speed: ProStreet richt zich op de straatracers, die zich in verschillende disciplines kunnen bewijzen als de beste racer en tuner ter wereld. Het Autosculptsysteem is in deze titel uitgebreid en geeft je de mogelijkheid om niet alleen het uiterlijk, maar ook het innerlijk van je auto aan je wensen aan te passen, wat een directe invloed heeft op de performance van de auto. De graphics zijn weer naar een nieuw niveau getrokken en ook de AI is met nieuwe truukjes uitgerust. En als je de computertegenstanders zat bent, dan kun je het nog altijd opnemen tegen echte tegenstanders van vlees en bloed in een totaal vernieuwde online component.

[SCREENSHOTS]

Need for Speed ProStreet verschijnt op 22 november voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS. De Wii-versie volgt een week later op 29 november.

 1.   
  michelvosje's avatar

  Niet zo bijzondere screen vind ik. Vond aan de demo al helemaal niks aan. Vind ik wel jammer, want ik vond de andere delen een stuk leuker.

 2.   
  Ruudjee's avatar

  Mwa.. de demo was wel vermakelijk.. maar ook zéker niet meer.

 3.   
  BartG's avatar

  michelvosje schreef, "Niet zo bijzondere screen vind ik. Vond aan de demo al helemaal niks aan. Vind ik wel jammer, want ik vond de andere delen een stuk leuker."

  helemaal mee eens. đŸ˜‰

 4.   
  jungler's avatar

  BartG schreef, "

  ”michelvosje” schreef, "Niet zo bijzondere screen vind ik. Vond aan de demo al helemaal niks aan. Vind ik wel jammer, want ik vond de andere delen een stuk leuker."

  helemaal mee eens. đŸ˜‰ "

  ook zoiets đŸ˜€

 5.   
  JonsoN's avatar

  de demo [b]suckt

 6.   
  SjaakSnel's avatar

  idd de demo is kut

 7.   
  squize me's avatar

  Coole screenshots maar de demo is ***!!!! đŸ‘¿

 8.   
  gappower's avatar

  De demo valde een beetje tegen vodn ik. Maar het game word volgens mij toch heel goed! đŸ˜‰

 9.   
  Cyart's avatar

  alleen de EA intro van de demo is wel geinig maar demo zelf is bagger đŸ‘¿

 10.   
  Jarek's avatar

  ik hoop dat de game zelf wat beter word als de demo

 11.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik vond hem wel vet alleen wel jammer als je 1x van de baan gaat is gelijk je auto total los. maar ja ik speelde met toetsenbord en ik ben de controller gewent dat racend beter vind ik

 12.   
  michelvosje's avatar

  ”gamerjarek1991″ schreef, "ik hoop dat de game zelf wat beter word als de demo"

  Het lijkt me niet dat de volledige versie beter wordt, aangezien dit toch een voorproefje is van de engine (het doel van een demo). Ik denk en hoop dat ze in de volledige versie gewoon een heleboel bugs eruit hebben gehaald. Zoals dat je dak niet kapot kan als je crasht of het sturen niet goed reageert.