Trailer onthult alle gruwelijke wapens van Resident Evil: The Umbrella Chronicles

Dat het leuk is om dingen kapot te maken wisten we al, maar dat het er op zo’n wrede manier aan toe kan gaan als in Resident Evil is nieuw. In de trailer die vandaag is verschenen komen alle wapens uit het nieuwste deel voorbij en het gaat er alles behalve zachtaardig aan toe..

Resident Evil: The Umbrella Chronicles combineert alle elementen uit alle Resident Evil games. Zo kom je op locaties uit het eerste, tweede, derde en vierde deel en zul je ook in de huid kruipen van characters uit die game. Natuurlijk kruip je ook in de huid van Leon, de held die we kennen uit het Resident Evil 4 avontuur. In Resident Evil: UC ontrafel je het plot dat zich achter de val van de Umbrella Corporation bevindt.

The Umbrella Chronicles combineert de horror en het succes van de vorige delen met een compleet nieuwe insteek: het richten gebeurt met de Wii-mote, en dus is het niet alleen angstzweet dat op je voorhoofd staat, maar ook van al dat zwiepen om die zombies uit de weg te ruimen.

Resident Evil: The Umbrella Chronicles zal vanaf 30 november in de winkels liggen.

  1.   
    gamer07nl's avatar

    jammer dat je zelf de wapen niet ziet zoals in Red Steel. Maar het lijkt me wel een hele brute game voor de Wii

  2.   
    Verbeemen's avatar

    da staarje achter da aim dinkske is van wii play denk ik

  3.   
    touchdown's avatar

    ik denk dat dit de eerste vette shooter word van de wii alleen moet je van dit genre houden en jammer dat die lichamen niet uiteensplatten bijvoorbeeld bij een granaat zoals bij Gears 😉 maar ja

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    LOL die Zombie in het 3e Stukje zie je ook in Resident evil Outbreak in het begin filmpje in Jacop’s Bar 😛

  5.   
    Idsipits's avatar

    ik hnou nie zo van deze games 😛
    is denk wel leuk voor echte horrorgamers 😀