Japanse screenshots tonen eerste beelden Wii Love Golf

De meeste games op de Nintendo Wii zijn wat lollig van karakter en maken niet echt nauwkeurig gebruik van de Wiimote. Wii Love Golf gaat daar verandering in brengen, aangezien de game een realistische golfgame gaat worden waarin de Wiimote nauwkeurig gehanteerd moet worden en er niet zomaar wat in de wilde weg moet worden geslagen. Vandaag zijn de eerste screenshots verschenen van deze golfgame, helaas wel in het Japans.

Wii Love Golf is een golfgame met een serieus karakter. De game maakt natuurlijk gebruik van de Wiimote, waarmee je je golfclub tot in je kleinste puntjes kunt besturen. In Wii Love Golf draait het allemaal om realisme, waarbij gedacht moet worden dat de keuze van de juiste club echt uitmaakt en dat er ook rekening gehouden moet worden met dingen als windsnelheid en hellingshoek. Wii Love Golf zit boordevol verschillende holes en modes, zo is het mogelijk om het met vier mensen tegelijk tegen elkaar op te nemen in een toernooi. Of Wii Love Golf ook een online multiplayer mode zal gaan bevatten is nog niet bekend.

[SCREENSHOTS]

Wii Love Golf zal in het begin van 2008 verschijnen.

Meer We Love Golf!

 1.   
  Jarek's avatar

  kijk hier word ik nu heel erg blij van..
  top!!

 2.   
  Verbeemen's avatar

  euhm geef mij maar wii sport heb de uitleg nie gelezen ma wie sport –>golf ziet er leuker uit dan dit

 3.   
  Finsj's avatar

  Verbeemen schreef, "euhm geef mij maar wii sport heb de uitleg nie gelezen ma wie sport –>golf ziet er leuker uit dan dit"

  Wii Sport is meer golf als mini-game, Wii Love Golf is meer realistisch en dus ook moeilijker, je moet er van houden ๐Ÿ˜‰

 4.   
  Verbeemen's avatar

  koop dan tigerwoods

 5.   
  BKiller's avatar

  Wii sports is goed genoeg voor mij.

 6.   
  JonsoN's avatar

  GVD wanneer komt dat F*king nintendo is met goeie NIET kinderachtige games,,, omg ik ergerme elke keer weer als ik nieuws van de Wii lees, , achterlijke k*tconsole sorry voor mijn taalgebruik, , hier zijn wel meer mensen het mee eens denk ik.. ๐Ÿ™‚

 7.   
  r_AW's avatar

  Lijkt me echt niks, ben sowieso als niet zo’n golfer ๐Ÿ˜›

 8.   
  Watching you's avatar

  Hoewel ik er niks van begrijp, dat japans, lijkt me dat er toch veel overbodige interfaces in zitten. Ik hou het lekker bij Wii sports.

  ~Watch