Tomb Raider Anniversary achievements alleen voor Legend-bezitters

Tomb Raider Anniversary komt uit op de Xbox 360, bekend nieuws. De game ligt zowel in de winkel als op de XBL Marketplace. We zagen de game al eerder verschijnen voor je PC, PSP of PS2 in de winkels. Nu krijgt ook de Xbox 360 de kans om haar slag te slaan met deze opgepoetste versie van de allereerste Tomb Raider. Echter schijnt Microsoft de downloadbare Anniversary géén echte retail game te vinden. De downloadbare Anniversary komt dus niet in je lijstje van games te staan en levert dus ook geen achievements op… Of wel?

Wel dus! De achievement lijst van Tomb Raider: Legend is namelijk zo aangepast, dat er ook Anniversary achievements in zitten. De lijst krijgt tien nieuwe Anniversary achievements, die allen 25 Gamerpoints per stuk opleveren. Koop je de game in de winkel? Dan staat de game dus wel in je lijstje mét 1000 unlockbare Gamerpoints.

Als je aan de gemiddelde gamer vraagt welke Tomb Raider het beste was, zullen de meesten deel één aanwijzen. Vernieuwend, reuze spannend en waanzinnig sexy! Maar als je nu terug kijkt op dat spel is het toch een beetje vergane glorie. Beperkte bewegingsvrijheid en grove graphics doen veel af aan de herinnering. Na tien jaar Lara Croft is er gelukkig Tomb Raider Anniversary in het vooruitzicht: een remake van het eerste deel met de techniek van vandaag de dag.

Voor meer informatie lees je de PlayStation 2 review.

Tomb Raider: Anniversary is al uit voor de PC, PS2, PSP en Xbox 360 naar zeggen zal de Wii-versie ergens in december van dit jaar verschijnen.

  1.   
    gamer07nl's avatar

    Beetje naaiend

  2.   
    GraveDevil's avatar

    gamer07nl schreef, "Beetje naaiend"

    idd

  3.   
    Koen's avatar

    Ze gaan echt gebruik maken van de populariteit van de achievements 😥

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Heb ze allebei al uitgespeeld 😆