Hackers herstellen geschrapte content Manhunt 2

Hackers hebben al lopen knoeien met de speelbare code van Manhunt 2 waardoor de verwijderde scènes en afbeeldingen wel te bewonderen zijn. De PSP-versie van de controversiële titel van Rockstar is in 24 uur na de Amerikaanse release al geëxploiteerd. Daarnaast is de PlayStation 2-versie al gedistribueerd via verschillende torrent sites, hetgeen volgens Rockstar de schuld is van Sony Computer Entertainment.

De illegale content is door ontwikkelaar Rockstar dus blijkbaar niet verwijderd, maar verborgen in de speelcode zoals ook het geval was met de Hot Coffee mini-games in Grand Theft Auto: San Andreas. De gecensureerde versie van Manhunt 2 kreeg uiteindelijk een M-rating, nadat de originele AO-rating werd opgeplakt door de ESRB.

 1.   
  Jarek's avatar

  lekker slim 😛 😛

 2.   
  Neolite's avatar

  alleen jammer dat de enige manier om die verboden content te spelen, het spel te downloaden is 😉

 3.   
  Nielskuhhveki's avatar

  heb je dat er niet voor over ? 😆

 4.   
  NLkevvNL's avatar

  wtf zal wel:P

 5.   
  GraveDevil's avatar

  Zowiezo download ik meer dan dat ik koop. Alleen games die ik egt wil koop ik, games die iedereenvet vind behalve ik, download ik om tog maar ff te kijke of het wat is, en als het wat is koop ik hem als ie goedkoper is 😉 Maar manhunt 2 is tog niet voor de pc?

 6.   
  martijn901's avatar

  dom vab ze
  maar ik koop alleen spelen

 7.   
  Hellcast's avatar

  pff, net nu deze game bijna gebanned wordt de verleiding toch niet weerstaan om bij die bestanden op “Delete” te drukken.