Veel vrolijke platform-actie in nieuwe trailers Super Mario Galaxy

Mario is de laatste jaren misbruikt voor zo’n beetje ieder type game. Karten, golf, basketbal, tennis, je kunt het zo gek niet bedenken of Mario heeft er aan meegedaan. Maar gelukkig is Nintendo niet vergeten waar Mario het beste in is, namelijk platformen.

Super Mario Galaxy belooft een eerste klas platformer te worden waarin je Mario bestuurt met je Wiimote en Nunchuck en vandaag toont deze game zich weer eens met drie verse trailers.

Super Mario Galaxy speelt zich, vrij logisch, af buiten onze aardkloot. In de game ga je met Mario door een soort melkweg met planeten waarop je diverse tegenstanders tegen komt. De roze Princes Peach is ontvoert en onze besnorde loodgieter gaat daar een stokje voor steken. De game maakt volledig gebruik van de Wii controller. Zo zullen er bijvoorbeeld voorwerpen verplaatst moeten worden met handige bewegingen. Door een gebrek aan zwaartekracht kan Mario behoorlijke sprongen maken. Daarnaast heeft hij nieuwe acties die worden uitgevoerd door de Wii-controller bijvoorbeeld te richten of te schudden.

Super Mario Galaxy zal vanaf 16 november in de winkel liggen.

 1.   
  mrxthereal's avatar

  Best geinig , hum kzou hem wel kopen als ik een wii had maar kheb geen wii want ik ben bestwel een Graphics hoer 😛 😳

 2.   
  Jarek's avatar

  lijkt me wel een grappig spel

 3.   
  shadowlink88's avatar

  ik vind het er wel mooi uit zien kan niet wachten

 4.   
  BKiller's avatar

  Kicks ASS

 5.   
  Durex's avatar

  Dit spel is een MUST HAVE. Ik heb dit spel vandaag gespeeld op de GamePower Expo in Gent(België) en dit spel is gewoon fantastisch. Ik druft bijna wedden als dit spel in de winkel ligt dat je het nergens meer kan vinden binnen de 3 dagen omdat het overal uitverkocht is. Het is MARIO 🙂

 6.   
  Idsipits's avatar

  IK KIJK HIER ZO NAAR UIT 😀
  lijkt me echt een leuk spel 8)