Website Uncharted: Drake’s Fortune dan toch eindelijk open

Sony en Naughty Dog hebben dan toch eindelijk de site van Uncharted: Drake’s Fortune online gezet. Op de site is veel te beleven, zo zulk je onder andere een schatkaart tegenkomen met natuurlijk verwijzingen naar de schat waarom het in de game draait.

De site vind je hier.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen.

Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Meer weten over Uncharted: Drake’s Fortune? Check dan snel onze hands-on preview!

Uncharted: Drake’s Fortune zal op 7 december verschijnen voor de PlayStation 3.

 1.   
  Cirdan's avatar

  okay 🙂

  Trouwens, de NFS Pro Street demo staat op de PS3 US store 😉

 2.   
  martijn901's avatar

  goede site