Turok Rebirth ook in ontwikkeling voor de PC

Bij het horen van de naam Turok denken sommigen toch even terug aan de goede oude tijd van bijvoorbeeld de Nintendo-64. Vele jaren terug was de game Turok op die console een aardig succes en waarom dan niet eens een nieuw deel maken? Dat nieuwe deel zal er straks komen en wel in de vorm van Turok Rebirth.

Vandaag is er goed nieuws voor PC-gamers, want zojuist is onthuld dat Turok Rebirth straks ook voor de PC zal verschijnen. Deze versie wordt ontwikkeld door Aspyr Media, dat eerder al Top Spin 2 op de PC verzorgde en momenteel ook werkt aan Guitar Hero 3 voor Windows en Mac.

Een specifieke releasedatum voor de PC-versie van Turok Rebirth werd nog niet genoemd, maar de verwachting is dat deze versie iets later dan de release van de consoleversies, op 8 februari, uitgebracht zal worden.

Turok Rebirth is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Turok Rebirth zal op 8 februari 2008 verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox 360. De PC-versie volgt mogelijk iets later.

 1.   
  TheDude's avatar

  Yeah! 8) Maakt m’n dag alweer goed, eindelijk ook voor het platform waar een snelle shooter hoort! 😀

 2.   
  Chielh's avatar

  TheDude schreef, "Yeah! 8) Maakt m’n dag alweer goed, eindelijk ook voor het platform waar een snelle shooter hoort! 😀 "

  yep