Singleplayer PC-demo Empire Earth III online

Eerder dit jaar kondigde Sierra Entertainment al aan bezig te zijn met een opvolger van de prijswinnende RTS-game Empire Earth II. Dit deel komt net als zijn voorganger uit voor de PC en heet vanzelfsprekend Empire Earth III. De game wordt ontwikkeld door Mad Doc Software en moet de Empire Earth-franchise naar een hoger niveau tillen.

Om eens te testen wat dit nieuwe deel ons zal brengen, is er vandaag een singleplayer demo uitgebracht van Empire Earth III. De demo bevat tutorial content, een eerste kennismaking met de nieuwe World Domination mode en drie speelbare skirmish maps. De demo is 1,63GB groot en is onder andere te downloaden via officiële website en WorthDownloading.

Empire Earth III bouwt verder op het succes van deel twee en vernieuwt RTS-games met een werkelijk wereldse benadering van totale heerschappij. In Empire Earth III volg je het bekende principe, waarbij je een groot leger kunt bouwen en aanvoeren tijdens het strijden voor je ultieme doel: World Domination. De wereld is in deze game het strijdveld van drie unieke facties: Western, Middle-Eastern en Eastern, elk gecreëerd met een nieuwe artistieke visie.

Empire Earth III verschijnt op 16 november voor de PC.

  1.   
    Cirdan's avatar

    Please, laat mijn PC dit spel ook aankunnen 🙁 😛

  2.   
    Jarek's avatar

    eerst hield ik altijd van dit soort games
    maar de laatste tijd heb ik er echt geen zin meer in

  3.   
    Gerjann's avatar

    w8 veeel liever op de demo van need for speed vandaag 8) maar deze geef ik oko een kans want vind dit genre wel mooi 😀

  4.   
    simmity's avatar

    empire earth I is veel leuker dan dit, het is niet echt leuk

  5.   
    martijn901's avatar

    lijkt mij wel een leuk spel

  6.   
    Watching you's avatar

    Lijkt me op zich wel leuk, ik test hem wel ff.

    ~Watch