Demo Uncharted: Drake’s Fortune verschijnt 8 november

Goed nieuws voor avontuurlijk ingestelde PlayStation 3 bezitters, want Naughty Dog heeft vandaag bekend gemaakt dat we op 8 november een demo van Uncharted: Drake’s Fortune mogen verwelkomen. In de demo kan je met vier volledige levels aan de slag gaan, vol met hectische shoot-outs, jungles, tombes en puzzels om te verkennen. Houd het PlayStation Network dus goed in de gaten volgende week donderdag!

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen.

Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Meer weten over Uncharted: Drake’s Fortune? Check dan snel onze hands-on preview!

Uncharted: Drake’s Fortune zal op 7 december verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    taymo's avatar

    ja hoe groot gaat die demo weer zijn mijn meterke kan da niet aan ze kep al 4 demo’s gedownd

  2.   
    ps3 gek's avatar

    cker goed nieuws, kan ik weer gaan downloaden:P