De grote krijger komt in actie op nieuwe screenshots Beowulf

Of het nu films betreft die van het witte doek zijn gehaald en omgezet worden naar een game, of games die juist naar het witte doek worden gehaald: in beide gevallen gaat er vrijwel altijd een hoop kwaliteit verloren. Met de film Beowulf, die in november van dit jaar zal verschijnen, ziet Ubisoft kansen liggen om ook een gelijknamige game te ontwikkelen en men hoopt de stereotypering van de doorsnee filmgame af te weren.

De mensen van jeux-france hadden het geluk om alvast met de Franse versie aan de slag te mogen en ze hebben meteen zeven verse screenshots online gezet.

De game Beowulf is gebaseerd op de gelijknamige film die dit jaar in de bioscoop te zien is en verschijnt in de vorm van een hack-and-slash game. De ontwikkeling is in handen van het team achter Ghost Recon: Advanced Warfighter. De game bouwt verder op het originele verhaal met dezelfde characters en biedt actie en adventure uit een third person perspectief met beat-em-up elementen, maar daarnaast zal de game een veel uitgebreider verhaal krijgen dan het klassieke verhaal en de film. Je kruipt in de huid van Beowulf, de legendarische krijger, en je tracht je eer te verdienen door je waarde te tonen aan de helden uit het noorden.

[SCREENSHOTS]

Beowulf verschijnt op 8 november voor de PC en Xbox 360. De PlayStation 3- en PSP-versie volgt op 15 november.

 1.   
  SjaakSnel's avatar

  Ziet er best leuk uit.

 2.   
  shadowlink88's avatar

  op films gebaseerde games zijn vaak bagger hoop dat deze wel vet word

 3.   
  bubelss's avatar

  ziet er togh nog wel redelijk uit niet echt mijn din btw