Survival of the fittest in nieuwe trailers Turok Rebirth

Bij het horen van de naam Turok denken sommigen toch even terug aan de goede oude tijd van bijvoorbeeld de Nintendo-64. Vele jaren terug was de game Turok op die console een aardig succes en waarom dan niet eens een nieuw deel maken? Dat nieuwe deel zal er straks komen en wel in de vorm van Turok Rebirth.

Vandaag krijgen we wat meer te zien van deze dino-shooter met twee verse trailers. Voorheen dacht ik altijd dat de dinosaurussen door natuurlijke omstandigheden uitgestorven waren, maar na het zien van de volgende beelden weet ik het zeker: het kwam door Joseph Turok!

Turok Rebirth is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Turok Rebirth zal op 8 februari 2008 verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox 360.

 1.   
  TheDude's avatar

  Leuke shooter voor het begin van het nieuwe jaar. 8)

 2.   
  Bello 2185's avatar

  Beetje vaag dat op dino’s knallen. ๐Ÿ˜•

 3.   
  nielz's avatar

  ”Bello 2185″ schreef, "Beetje vaag dat op dino’s knallen. ๐Ÿ˜• "

  idd

 4.   
  BartG's avatar

  hehe ik vind het er wel grappig uit zien ๐Ÿ˜†