Nederland in Beweging op vloedgolf aan screens Mario & Sonic at the Olympic Games

Wat krijg je als je het icoon van Nintendo mengt met de ster van Sega? Precies, Mario & Sonic At the Olympic Games. In deze game staan de olympische spelen centraal en het is aan jou om samen met de Wiimote ervoor te zorgen dat er nieuwe olympische records worden gevestigd. Vandaag zijn er een heleboel nieuwe screenshots vergeven. Maar niet zoveel als de vier miljoen exemplaren, die SEGA van deze game hoopt te gaan verkopen.

Mario & Sonic at the Olympic Games zal 20 verschillende activiteiten bevatten, van sporten op de atletiekbaan, het veld, in het water en nog diverse overige sporten. De game wordt van 16 characters voorzien, acht uit Mario’s wereld en acht uit het Sonic-universum. Elke activiteit gebruikt de Wii Remote op een unieke manier en de meeste activiteiten zijn met maximaal vier spelers te spelen. Helaas lijkt het er wel op dat er geen online modus in de game zal zitten, of Sega moet nog ineens met een last-minute onthulling komen.

[SCREENSHOTS]

Mario & Sonic at the Olympic Games verschijnt op 23 november voor de Wii. De DS-versie zal begin 2008 volgen.

 1.   
  Fawaka-W's avatar

  dit is volgensmij echt gewoon een soort mario party in een ander jasje..

 2.   
  BKiller's avatar

  Idd,eerst was ik wel positief over dit spel maar nu lijkt het meer op een minigame bij elkaar raapsel dat na een half uurtje gaat vervelen.(denk maar aan Wiisports).

 3.   
  darkwii14's avatar

  NAh heeen MP maar gewoon een olympic game moet het voorstellen met sonic & mario & co ๐Ÿ˜‰

 4.   
  matthijs 2088's avatar

  wieriemaster schreef, "dit is volgensmij echt gewoon een soort mario party in een ander jasje.."

  presies ๐Ÿ˜‰

 5.   
  slceel's avatar

  Nee hoor, Mario Party is veel leuker ๐Ÿ˜‰