Ninja Gaiden 2 te zien op de meest bloederige en wrede screenshots ooit

Ninja Gaiden 1 was op het moment van verschijnen al één van de gewelddadigste games op de markt, maar de game is een lieverdje vergeleken met deel 2. Dat Ninja Gaiden 2 alles uit de Xbox 360 gaat halen wat erin zit is wel duidelijk, want de screenshots van vandaag zijn gewoon te wreed voor woorden!

In Ninja Gaiden 2 kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden 2 een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

[SCREENSHOTS]

Ninja Gaiden 2 zal in de loop van 2008 exclusief verschijnen voor de Xbox 360.

 1.   
  matthijs 2088's avatar

  saai 🙁

 2.   
  gamer07nl's avatar

  Ga deze zeker halen. Boeit me niet dat hij moelijk schijnt te zijn. Zo’n actie game kan je geen nee tegen zeggen
  8)

 3.   
  Finsj's avatar

  Ben ik blij dat ik een X360 heb! Hebbuh! 8)

 4.   
  Fawaka-W's avatar

  heerlijk al dat bloed! maar volgensmij ziet de ps3 versie van ninja gaiden er toch echt mooier uit… terwijl dat slechts een remake is.

 5.   
  Aquila's avatar

  COOOL!

 6.   
  MC TiM's avatar

  Oeh, Ninja Gaiden vond ik een masterlijk spel (na een beetje moeite uitgespeeld) dus ik ben wel te porren voor deel 2. Het moet alleen niet TE grof worden vind ik, dat er alleen maar ledematen en bloed in het rond vliegt. Dat heeft deze game denk ik ook helemaal niet nodig.

 7.   
  Remmie!'s avatar

  gezellig 🙂

 8.   
  SjaakSnel's avatar

  nice ik vind het er alleen niet zo mooi uitzien.

 9.   
  Ika Q's avatar

  Ninja Gaiden 2 gaat keihard 0wnen. Ik zie mezelf al spelen op de hardste mode @[email protected]

 10.   
  gappower's avatar

  Ziet er geweldadadaig uit.

 11.   
  martyntjee's avatar

  Holy das wel aardig bloederig ja 😆
  eerlijk nog nooit ervan gehoort maar toch ff in de gaten houde

 12.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Jullie hebben geen woord te weinig gezegd het bloed is bijna net zo erg als in de Mortal Kombat series 😛
  Hoop dat dit deel ook naar de Ps3 komt. Ik hoop dan dat ze die GROTE nadeel nou eens fixen 🙄 over de moelijksheidgraad van de game. Ninja Gaiden is erg moelijk ik speel nu easy in het eerst deel en dat is nogal wat dus Prof mode kan ik vast nooit verslaan. 😳

 13.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  ”matthijs 2088″ schreef, "saai 🙁 "

  Ik weet dat het jou mening is maar heb je Ninja Gaiden ooit gespeeld ? 😳 Mijn mening eerst het spel spelen voordat je conclusies gaat treken 😉

 14.   
  Tom's avatar

  wieriemaster schreef, "heerlijk al dat bloed! maar volgensmij ziet de ps3 versie van ninja gaiden er toch echt mooier uit… terwijl dat slechts een remake is."

  Je kon het gewoon niet in je hoofd halen om alleen het compliment te posten, nietwaar? 😉 Wel geef ik je gelijk, de graphics zijn in verre niet te bekennen op deze screenshots.

 15.   
  Kenneloth's avatar

  Ik haal deel in op de Xbox toen de tijd zag er best goed uit, maar ik denk dat deel 2 toch uit de game zal gaan worden voor de 360! 😀

 16.   
  Silentpinda's avatar

  ziet er mooi uit
  maar geen game voor mij , 😛