Gamersnet.nl

Prijsvraag: The Witcher

The Witcher overtreft de traditionele fantasy-RPG door de spelers in een unieke wereld te gooien, vol met politieke intriges, waarin de lijnen tussen goed en kwaad erg onduidelijk zijn. Als speler speel je de rol van Geralt, een legendarische slachter van monsters en een meester in het zwaardvechten met bovennatuurlijke skills en reflexen. In het spel zullen individuele beslissingen de uitkomst van de game drastisch kunnen wijzigen.

GamersNET geeft in samenwerking met Atari vijf exemplaren van de PC-versie weg. Wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen? Dat is heel simpel en ook nog eens heel leuk. The Witcher draait uiteraard om heksen en gotisch gespuis in zijn zuiverste vorm. Maak daarom een zo leuk, grappig, mooi, sexy of orgineel mogelijke foto van jou, je broertje, je broertje, je moeder, je leraar of je huisdier in een heksen- dan wel gothic-gedaante. Dit is dus een uitgelezen kans voor figuren die in het dagelijks leven ook al als Geralt door het leven gaan, maar parodiën worden ook zeer gewaardeerd!

Stuur je foto naar prijsvraag@gamersnet.nl, vóór maandag 5 november. Vergeet hierbij niet je echte naam, je nickname op GamersNET en natuurlijk je adres te vermelden. Ook de bijlage wil wel eens over het hoofd gezien worden, denk daar dus aan! De winnaars worden bekend gemaakt in een nieuwsbericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Succes!