Replay filmpjes in Super Smash Bros Brawl

CVG meldt dat spelers in Super Smash Bros Brawl hun gevechten op kunnen gaan nemen, bekijken en zelfs delen met anderen via Nintendo Wi-Fi. Meneer Sakurai, het hoofd van het team dat verantwoordelijk is voor Brawl, zei er dit over:

      “It feels great to use all of your knowledge and techniques to shave off a hundredth of a second. But you don’t have to do that to enjoy these features, so I hope you’ll give it a try regardless,”

    Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.
    Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

    Super Smash Bros. Brawl verschijnt in de Verenigde Staten op 3 december voor de Nintendo Wii, een Europese release mogen we waarschijnlijk pas in 2008 verwachten.

  1.   
    BKiller's avatar

    Veeeeeet! wedde dat ik na een dag al verslaafd ben.En kweet zeker dat ik op internet minstens 40 uur aan filmpjes kan gaan zitte kijke strax(op wifi natuurlijk)

  2.   
    gappower's avatar

    40uur filpjes kijken? Ik ben het na 10 minuten meestal al wel beu.