Knalharde actie op screenshots Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3

Dragon Ball Z is tot nu toe een game geweest die geen concurrent kende, maar met de opkomst van Naruto is daar een verandering in aan het komen. Atari doet er daarom alles aan om van DBZ: Budokai Tenkaichi een perfecte game te maken, vandaar ook dat de game onlangs uitgesteld werd naar 11 januari. Vandaag zijn er weer een aantal screenshots verschenen, nou maar hopen dat het besturen met de Wiimote een beetje soepel gaat.

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 heeft maar liefst 150 speelbare characters te bieden waarmee je in 20 afzondelijke battle stages de strijd kan aangaan. De game levert naar Atari’s zeggen prachtige effecten en shading technieken zodat de characters realistischer overkomen. De Wii-versie maakt gebruik van de unieke Wii-controller en dit betekent dat je nu dus zelf de meest unieke aanvallen uit kunt voeren door de juiste bewegingen te maken met je controller en dus zullen de gruwelijke battles intenser overkomen dan ooit tevoren!

[SCREENSHOTS]

Alles over DBZ: Budokai Tenkaichi 3 lees je in de preview.

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 zal op 11 januari 2008 verschijnen.

 1.   
  wa@'s avatar

  Yes eindelijk een nieuwe Dragon ball z.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  ja idd het blijft toch wel leuk om te spelen

 3.   
  bubelss's avatar

  woooooow ben niet meer te houden jammer dat hij voor de wii is en niet voor de 360 off gamecube ๐Ÿ™ maja je kunt ook niet altijd geluk hebben misschien dat hij er nog voor komt ….. ? wie weet.
  de screens zien er zoals gewoonlijk super uit gewelidig werd tijd voor een vette dbz game ๐Ÿ˜€

 4.   
  darkwii14's avatar

  Hij komt op me verjaardag uit dus ik weet welke game ik moet hebben voor wii!!!! ๐Ÿ˜†

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  bubelss schreef, "woooooow ben niet meer te houden jammer dat hij voor de wii is en niet voor de 360 off gamecube ๐Ÿ™ maja je kunt ook niet altijd geluk hebben misschien dat hij er nog voor komt ….. ? wie weet.
  de screens zien er zoals gewoonlijk super uit gewelidig werd tijd voor een vette dbz game :D"

  hij komt ook op de ps2 als je die nog heb

 6.   
  martijn901's avatar

  Crimineeltj schreef, "

  ”bubelss” schreef, "woooooow ben niet meer te houden jammer dat hij voor de wii is en niet voor de 360 off gamecube ๐Ÿ™ maja je kunt ook niet altijd geluk hebben misschien dat hij er nog voor komt ….. ? wie weet.
  de screens zien er zoals gewoonlijk super uit gewelidig werd tijd voor een vette dbz game :D"

  hij komt ook op de ps2 als je die nog heb"

  dan ga ik hem ook kopen