Uncharted: Drake’s Fortune heeft gouden randje

De game Uncharted: Drake’s Fortune heeft de gouden status gekregen dus dat betekent dat de game af is, in productie gaat en volgens schema gaat verschijnen op 7 december op de PlayStation 3.

Lees ook onze preview.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen.

Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Uncharted: Drake’s Fortune zal op 7 december verschijnen op de PlayStation 3.

  1.   
    ps3 gek's avatar

    jammer dat de game niet voor de vijfde van december komt:P. Maarja ik ga denk ik toch voor nfs pro street. De demo test ik zeker wel uit:P

  2.   
    gappower's avatar

    ik ook!!! 🙂

  3.   
    markos_89's avatar

    et lijkt me wel een leuke game:P

  4.   
    wa@'s avatar

    Lijkt me vet en mooi dat hij er al snel is.