Racen op het water met een chick in nieuwe beelden Uncharted: Drake’s Fortune

Wat de Playstation 3 nou Γ©cht kan op het grafische vlak, weten we nog steeds niet. Dit zal nog een jaar of drie duren, aangezien haar voorganger (PlayStation 2) ook pas op het einde van haar glorietijden het onderste uit de grafische kan haalde. In nieuwe beelden van Uncharted: Drake’s Fortune zien we Drake samen met zijn sidekick op een jetski door een stadje scheuren. Opvallend is het grafische contrast; de stad ziet er fraai uit, de explosies stellen echter teleur. Binnenkort meer over deze game, die op de PlayStation 3 zal verschijnen.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen.

Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.


  1.   
    SjaakSnel's avatar

    Hellaas een slecht kwaliteits filmpje kan er nog niet over oordelen.

  2.   
    firro's avatar

    heel slechte explosie effecten!!

  3.   
    Jarek's avatar

    zo slecht lijkt ie me ook weer niet.. maar het is niet mijn soort game

  4.   
    markos_89's avatar

    mua lijkt mij iig niks..

  5.   
    ps3 gek's avatar

    Het ziet er wel erg mooi uit, behalve die explosies dan. Maar ik wacht toch eerst op een review en op de demo. Ik wil weten hoe de gameplay is 😳 Die lijkt mij een stuk slechter.

  6.   
    Silentpinda's avatar

    lijkt mij niet escht super lijp πŸ™„

  7.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    nee niks maar zo’n wijf achterop geef toe dat wil iedereen toch. πŸ˜†

  8.   
    bubelss's avatar

    damm filmpje doet het niet πŸ™

  9.   
    gappower's avatar

    Ziet er saai uit! πŸ˜†

  10.   
    COD II owner's avatar

    heel de tijd dezelfde opstakels, dat gaat vervelen als de rest van het spel ook zo is, ps leuk dat ding moet je zelf niet herladen!!, wow goed bedacht πŸ˜•

  11.   
    renskee's avatar

    film doe het nie πŸ™