Nieuw setje duistere screens van Hellgate: London laat je griezelen

Kennen we allemaal Hellgate London nog? De kruising tussen een FPS en RPG is al jaren in ontwikkeling maar heeft slechts een paar plekjes in de schaduw weten te veroveren. Voor een tijdje hoorden we niks van deze underdog, maar nu lijkt het er op dat Hellgate London zich weer naar de spotlichten begeeft, we zijn immers een paar weken verwijderd van de Europese launch van Hellgate: London en dat mag best gevierd worden. Ontwikkelaar Flagship Studios haalt de game weer bovenop in ons geheugen met behulp van maar liefst zes nieuwe screens.

Hellgate: London speelt zich af, zoals je misschien wel zou verwachten, in de Engelse hoofdstad Londen. De stad wordt geteisterd door demonen en na een lange strijd heeft de mensheid de macht over de stad verloren. Aan jou de taak om dit weer recht te zetten. Hoewel de game oogt als een FPS, zal het toch zeker een RPG zijn. Domweg alles overhoop schieten en je zo een weg richting het einde knallen zal niet gaan werken. Tactische keuzes wat betreft skills en klasse zullen een belangrijke rol spelen. Er zullen drie facties in de game zitten, te weten Hunter, Cabalist en Templar die je de vrijheid en flexibiliteit bieden om het op te nemen tegen de demonische hordes.

Verder zal Hellgate: London een extra uitgebreide online modus kennen. In principe is de online modus gratis, maar tegen een vergoeding van 9,95 dollar per maand kan je een Elite-gamer worden en het spel uitbreiden tot een heuse Massive Multiplayer (MMO) game. Hiermee krijg je diverse exclusieve voordelen, zoals een uitgebreidere inventory, meer characters, extra gamemodi en de mogelijkheid om gildes op te richten en raids uit te voeren.

[SCREENSHOTS]

Hellgate: London zal op 2 november verschijnen voor de PC.

  1.   
    SjaakSnel's avatar

    Ik vind het er niet mooi uitien

  2.   
    prof_111's avatar

    SjaakSnel schreef, "Ik vind het er niet mooi uitien"

    ik ook heb al paar filmpjes gezien en vondt het niet echt mooi 🙁

  3.   
    bubelss's avatar

    lijkt nergens na vind ik 😕 heb een paar gametrailers gezien maar het was echt nix denk niet off dit wel zo’n goede titel word …

  4.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    en ik vind het niet echt duister.

  5.   
    Rideo Mortem's avatar

    wat een graphics junks zijn jullie toch zeg (no offense)
    Deze game is de geestelijk opvolger van Diablo2, en iedereen herinnert zich die graphics ook nog.
    Graphics maken geen game. Down de demo en check deze game!