De coöperatieve mode uit Haze laat zich zien op nieuwe beelden

Haze wordt naast Assassins Creed een hele grote titel voor Ubisoft dit najaar. De singleplayercampaign hoef je niet per se in je eentje te doorlopen, het kan namelijk ook met maximaal drie anderen doen. Van deze coöperatieve modus heeft Ubisoft nu wat beelden vrijgegeven en ze zien er wederom prachtig uit. Een ander leuk feitje om op te merken aan de hand van deze screenshots is het gebruik van voertuigen, wat erg zal lijken op de reeds bewezen formule die Halo al jaren hanteert.


Haze speelt zich af in het jaar 2048, een tijd waarin het bedrijf Mantel Global Industries de touwtjes van de wereldeconomie in handen heeft. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van Mantel en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van Mantel. Meest gevreesd wordt het goedje Nectar, wat van iedere soldaat een dodelijke moordmachine maakt. Het heeft echter ook zijn keerzijde.

Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promised Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

[SCREENSHOTS]

Lees ook onze uitgebreide preview!

Haze zal op 23 november uitgebracht worden voor de PlayStation 3. De versies voor de PC en Xbox 360 volgen later.

 1.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  kijk dit ziet er nou goed uit 😀

 2.   
  Fawaka-W's avatar

  dit spel gaat zoo vet worden he! alleen vraag ik me af of het wel gaat opvallen tussen die overkill aan shooters die gaat worden uitgebracht.

 3.   
  Tazama's avatar

  zeker kopen als ie komt, hijs volgens mij ook tijdelijk ps3 exclusive right?

 4.   
  bubelss's avatar

  ziet er zeker goed uit jammer dat ie niet voor de xbox 360 is off wel 😕 😛

 5.   
  BartG's avatar

  vet vet vet! 😀
  daar gaat mn geld.. eerst krijgen we crysis, dan deze game… over n tijdje nieuwe video kaart.. zucht.. wat is het game leven toch zwaar.. 😛 (voor mn portomonee dan 😆 ..)

 6.   
  BartG's avatar

  Tazama schreef, "zeker kopen als ie komt, hijs volgens mij ook tijdelijk ps3 exclusive right?"

  nee 😉
  chek deze link 😀

  http://www.gamersnet.nl/nieuws/200709/pc_en_xbox_360_versies_van_haze_laten_nog_wat_langer_op_zich_wachten/

  hopelijk niet.. 🙂 maja tijdelijk mag wel 😆