Vliegensvlugge smashes in trailer Table Tennis voor de Wii

Het succes van Wii Sports heeft aangetoond dat sportgames als een trein lopen op de Wii. Dit, in combinatie met het succes van Table Tennis op de Xbox 360 lijkt de overstap naar de Wii een gouden move. Vandaag is er een trailer verschenen waarin we de eerste bewegende beelden van Table Tennis mogen aanschouwen, iets dat vooral opvalt is dat de game mooier is dan we op de screenshots hebben kunnen aanschouwen.

Rockstar wilde na het ontwikkelen van diverse games eens een heel andere kant op. De uitdaging werd gevonden in het ontwikkelen van een game waarbij tafeltennis zo realistisch mogelijk werd uitgewerkt.
Dat betekent dat de sporters zeer realistisch ogen en bewegen. Elke speler heeft bovendien een sterk punt en een handicap. Table Tennis is voornamelijk een multiplayer game gebleken. De Wii-versie zal uiteraard, op verzoek van vele fans, gebruik gaan maken van de motion sensing.

De Rockstar Games Presents Table Tennis voor de Wii verschijnt op 26 oktober. De Xbox 360-versie kwam vorig jaar al uit.

 1.   
  BKiller's avatar

  Vaaaaaagggg 😆

 2.   
  Syappie's avatar

  Wat een shijtspel 😕

 3.   
  Gold_Thunder's avatar

  Word zeer leuk op de wii.

 4.   
  BartG's avatar

  lijkt me wel gaaf 🙂 , kan alleen absoluut niet met de wii controler over weg.. 😆
  miss na 2 weken intensief gamen bij n vriend van me moet het lukken… 😳
  (heb de wii zelf niet)

 5.   
  Verbeemen's avatar

  da tennise op wii sport was en is nog leuk ma dit betwijfel ik toch

 6.   
  gappower's avatar

  Ziet er echt een heel saai game uit.

 7.   
  Rock-in's avatar

  Damn, dit is de mooiste Wii game die ik t/m nu toe heb gezien. 😮

  Geloof me, dit spel gaat een regelrechte HIT ! worden. 🙂 Dit spel gaat voor veel speel plezier zorgen, dat doet het sowieso al op campings, scholen, speeltuinen en sport verenigingen. Ziet er echt kikke uit. 😛

 8.   
  bubelss's avatar

  in woord k 😮 t 😛