Gamersnet.nl

Prijsvraagwinnaars: Stranglehold

Vaak hoor je van buitenlandse mensen dat onze vaderlandse taal een hele moeilijke is. Wij Nederlandstaligen zeggen op onze beurt weer dat een taal als het Chinees anders ook geen eitje is. Vandaar dat we een extra moeilijkheidsgraadje in de vorige prijsvraag hebben ingebouwd! De opdracht was namelijk als volgt: spreek alle alternatieve namen van John Woo in met je microfoon of mobiel. Microsoft Sam gebruiken stond daar helaas voor sommige deelnemers niet tussen. Wel hebben we een heleboel leuke inzendingen gekregen en de volgende leden kunnen binnenkort gaan Bullet Timen met Stranglehold!

    Véras Fawaz gaat schuil onder de nickname car en hij is de absolute winnaar. Met zijn John Woo-rap deed hij onze monden openvallen van verbazing en ‘talent’. Uitgeven die handel en cashen maar, is ons idee. Beluister hier zijn hit!

    Walter Millenaar is ook wel bekend als Firef0x en zijn inzending deed niet onder voor die van een geboren en getogen Chinees. Zó erg zelfs dat we gingen twijfelen aan de echtheid van de inzending… gelukkig deed zijn toegevoegde blooper die vermoedens verdwijnen. Klik hier voor een snelcursus Chinees voor beginners.

    Sven Hemmelder noemt zichzelf Ariose en ook hij deed een gooi naar de game. Dat is hem gelukt met deze opname, waar wij direct het beeld in ons konden oproepen van een verdwaalde tourist in Shanghai die met een Nederlands-Chinees woordenboek de weg vraagt. Ons lijkt het geen goed plan om te emigreren naar China, dus hopelijk blijf je even zoet met Stranglehold. Dit was zijn bijdrage.

We bedanken alle deelnemers natuurlijk voor hun inzet en de prijsvraagwinnaars feliciteren we. Niet gewonnen? Niet getreurd, er volgen nog volop prijsvragen!

De winnaars krijgen hun exemplaar, beschikbaar gesteld door Midway, zo snel mogelijk thuisgestuurd!