Bloederige demo Painkiller: Overdose knalt het net op

Painkiller is een game die zijn naam eer aan doet, want er zijn maar weinig games zo bloederig en gruwelijk als Painkiller. Vandaag is het dan eindelijk zover, want de demo van deze veelbesproken game is dan eindelijk verschenen. De demo bestaat uit twee singeplayer en twee multiplayer levels.

Painkiller: Overdose begon als community mod, totdat uitgevers JoWood en DreamCatcher doorkregen dat het werk hun ondersteuning verdiende en het zo een volledige game werd. Het verhaal gaat verder waar de origele Painkiller ophield, maar niet waar Battle out of Hell begon: Overdose introduceert een nieuwe karakter in het Painkiller-universum die te maken krijgt met de gevolgen van Daniel’s overwinning op Lucifer. De gameplay is verder als vanouds: 16 levels lang moet je je weer met hoge snelheid door allerlei hellegespuis – waarvan 40 nieuw – schieten met 6 nieuwe wapens en uiteraard zijn er ook nieuwe Tarotkaarten om in te leggen. Multiplayer ontbreekt natuurlijk ook niet: nieuwe serverfeatures blazen de multiplayercomponent nieuw leven in.

De demo van Painkiller: Overdose is onder andere hier te downloaden.

Painkiller: Overdose moet in oktober van dit jaar verschijnen voor de PC.

 1.   
  bubelss's avatar

  ik heb de vorige painkiller gespeelt en die viel al bij mij in de smaak ben benieuwd hoe deze word ๐Ÿ˜€ strakjes de demo maar ffkes downloaden ๐Ÿ˜›

 2.   
  JonsoN's avatar

  ja we sille ffkes kieken:P

 3.   
  Ika Q's avatar

  hhhmmm painkillers @[email protected]

 4.   
  wa@'s avatar

  bubelss schreef, "ik heb de vorige painkiller gespeelt en die viel al bij mij in de smaak ben benieuwd hoe deze word ๐Ÿ˜€ strakjes de demo maar ffkes downloaden :P"

  Idd bij mijn vielt die ook in mijn smaak.

 5.   
  firro's avatar

  omg slechtste First person shooter ooit

 6.   
  Ruudjee's avatar

  [email protected] schreef, "

  ”bubelss” schreef, "ik heb de vorige painkiller gespeelt en die viel al bij mij in de smaak ben benieuwd hoe deze word ๐Ÿ˜€ strakjes de demo maar ffkes downloaden :P"

  Idd bij mijn vielt die ook in mijn smaak.

  "

  vielt xD?

 7.   
  GraveDevil's avatar

  Eigenlijk, om eerlijk te zijn… Heb ik nog nooit een trailer of demo of wat dan ook van painkiller gezien ๐Ÿ˜ณ . Ff proveren dan maar..

 8.   
  TotalPicnic's avatar

  firro schreef, "omg slechtste First person shooter ooit"

  mwa, zelfs ik als christen vind een spelletje in Hell wel grappig ๐Ÿ˜›

 9.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  cool 8)