Nieuwe trailer Need for Speed: ProStreet leert je alles over tunen

Need for Speed: ProStreet wordt straks het nieuwste deel uit de overbekende Need for Speed-serie. Na al die jaren is het concept nog steeds niet veranderd en draait het allemaal om het winnen van racen, maar bovenal om het pimpen van je wagen. In de trailer van vandaag laat EA alvast een voorproefje zien van wat we nou eigenlijk kunnen verwachten van het tunen.

Need for Speed: ProStreet richt zich op de straatracers, die zich in verschillende disciplines kunnen bewijzen als de beste racer en tuner ter wereld. Het Autosculptsysteem is in deze titel uitgebreid en geeft je de mogelijkheid om niet alleen het uiterlijk, maar ook het innerlijk van je auto aan je wensen aan te passen, wat een directe invloed heeft op de performance van de auto. De graphics zijn weer naar een nieuw niveau getrokken en ook de AI is met nieuwe truukjes uitgerust. En als je de computertegenstanders zat bent, dan kun je het nog altijd opnemen tegen echte tegenstanders van vlees en bloed in een totaal vernieuwde online component.

Need for Speed ProStreet verschijnt op 22 november voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS.

 1.   
  Gerjann's avatar

  die stickers dat je zelf mag wetuh waar je ze plaats is zo wreed dat hoopte ik zo want zag ik ook al bij juiced….egt geweldige game kan niej wachten op deze game 😀

 2.   
  ps3 gek's avatar

  zeker wel vet!!! 😮 ea is aan ’t scoren:P de windtunnel, de auto’s, tuning, de races ik kan niet wachten om een demo uit te testen.:P

 3.   
  Gerjann's avatar

  ps3 gek schreef, "zeker wel vet!!! 😮 ea is aan ’t scoren:P de windtunnel, de auto’s, tuning, de races ik kan niet wachten om een demo uit te testen.:P"

  wanneer kotm eigenlijk de demo of is dat nog niej bekend 🙄

 4.   
  brilsmurfffje's avatar

  Die windtunnel is vet, kan je zien wat je nieuwe kits uithalen 😛

 5.   
  wa@'s avatar

  Vet veel mogelijkheden lijkt me.

 6.   
  Kostya's avatar

  Van auto’s tunen krijg ik nooit genoeg van en dit wordt gewoon gekkehuis! 😉 🙂

 7.   
  gappower's avatar

  Dit game moet ik hebben!!!!!

 8.   
  ikbenrick's avatar

  Eerst zien dan geloven.
  Bij NFSC was het ook van: Nu gaan we echte tever met upgrades, en dit is niet normaal, en we hebben autosculpt en dit en zus en zo. En wat blijkt, iets meer mogelijkheden als in Most wanted.
  UG2 had nog het meest uitgebreide tune systeem.

 9.   
  ps3 gek's avatar

  GerJan 15″][quote=”ps3 gek schreef, "zeker wel vet!!! 😮 ea is aan ’t scoren:P de windtunnel, de auto’s, tuning, de races ik kan niet wachten om een demo uit te testen.:P"

  wanneer kotm eigenlijk de demo of is dat nog niej bekend 🙄 [/quote]

  volgens mij is da nog nie bekend, maar ik verwacht hem begin november. 😉

 10.   
  ps3 gek's avatar

  ikbenrick schreef, "Eerst zien dan geloven.
  Bij NFSC was het ook van: Nu gaan we echte tever met upgrades, en dit is niet normaal, en we hebben autosculpt en dit en zus en zo. En wat blijkt, iets meer mogelijkheden als in Most wanted.
  UG2 had nog het meest uitgebreide tune systeem."

  ik weet niet, ik speel eerst de demo, maar dese nfs wordt echt wel anders dan de vorige delen.

 11.   
  bubelss's avatar

  woow ziet er echt heel mooi uit een must have in mijn ide 😛 voor al die vette grapichs zijn ook zeer scherp een echte reallive game miss … ?

 12.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  wat een mooie karren . 😀

 13.   
  gamer07nl's avatar

  Die stickers was al zo. dat je ze kon verplaatsen. en die Autosculpt ook. Maar het vetste is gewoon dat alles een effect heeft. Dit zorgt wel voor beperkingen want je kan hem niet helemaal naar jou smaak maken want anders dan is hij te sloom omdat hij spoiler heeft die zorgt voor vertraging maar hierdoor wordt je er toe gedwongen om de beste drag/sprint/speed car te maken. Het wordt realistischer. NFS wordt tha BOMB 8) 😀