Hou op 7 november een oogje in het zeil met PlayStation Eye

De nieuwe camera voor de PlayStation 3, ook wel PlayStation Eye genaamd, komt volgende maand uit. Dat heeft Sony laten weten in een persbericht. De camera zal tussen de 35 en 40 euro gaan kosten en komt in combinatie met het het programma EyeCreate, waarmee je foto’s, video’s en audio fragmenten kunt maken en opslaan op de harde schijf.

Het PlayStation Eye zal op 26 oktober ook in combinatie met Eye of Judgement uitkomen, waarna je met een bijgeleverde productcode op 7 november alsnog EyeCreate via de PlayStation Store kunt downloaden. Een hoop dingen om in het oog te houden dus.

Dan nog meer goed nieuws voor de potentiele kopers van de camera: vanaf 25 oktober zijn er via de PS Store nog drie games te koop die je kunt gebruiken met de PlayStation Eye: Operation Create Feature, Aqua Vita en The Trials of Topoq. Natuurlijk zul je je lichaam moeten gebruiken om verder te komen in deze spellen. De PlayStation Eye zal je hierbij helpen, deze heeft namelijk een twee keer zo grote verversingssnelheid bij een vier keer zo hoge resolutie als de originele Eye Toy van de PlayStation 2.

  1.   
    nielz's avatar

    grappig ^^

  2.   
    Gamer_Unlimited's avatar

    Ik vind em lelijk, de eyetoy is mooier 😉

  3.   
    ps3 gek's avatar

    ik vond eye toy al slecht

  4.   
    blackhawk1's avatar

    op 7 november ben ik vrij en dat is ok me verjaardag misschien ga ik hem halen

  5.   
    martyntjee's avatar

    moet die box erop 😕 😕
    anders zou die wel mooier zijn 😛

  6.   
    bubelss's avatar

    raar ding 😮

  7.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    ik vind het een beetje achterhaald. 🙁