Metroid Prime 3: Corruption krijgt eigen Wii kanaal

Vanaf vandaag is er voor de Wii een aparte Metroid Prime 3: Corruption kanaal te downloaden in de Wii shop. De download, die overigens geheel gratis en vrijblijvend is, bevat voornamelijk in-game beeldmateriaal. Ook is er een spelletje spelen waarbij het scherm ‘schoon geveegd’ moet worden, om zo een plaatje te voorschijn te toveren.

Het klinkt misschien wat karig, maar een Metroid Prime 3: Corruption tussen de Wii-kanalen nog voor de release, wie zou dat nou niet willen?


Samus Aran keert terug in Metroid Prime 3: Corruption voor de Nintendo Wii. Uiteraard maakt de game volop gebruik van de Wiimote en de Nunchuck, aangezien het gehele richtsysteem gebaseerd is op de motion sensor. Want er zal zeker wat geknald worden in deze nieuwe action/adventure. Sector Zero van de basis van de Galactic Federation is namelijk doelwit van een stel Space Pirates, en Samus moet de powercentrale van het ruimtestation opnieuw opstarten om de afweersystemen te activeren. De Pirates worden echter geleid door Dark Samus en ze gaan op plundertocht over vele planeten om aldaar Phazon-zaad uit te strooien, om de planeet te corrumperen en uiteindelijk over te nemen. Uiteraard moet jij als Samus een heel trits planeten verkennen en deze zaden vernietigen…

Metroid Prime 3: Corruption zal op 26 oktober verschijnen voor de Wii.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    gaap.. was er echt na 1 seconde op uitgekeken.

  2.   
    perryv's avatar

    wieriemaster schreef, "gaap.. was er echt na 1 seconde op uitgekeken."

    wat voor iets is dat dan ( in dat kanaal?? )

  3.   
    Uchiha linkz's avatar

    al uitgespeeld

  4.   
    Fawaka-W's avatar

    tis niet echt een kanaal. het zijngewoon wat filmpjes van metroit prime 3 (die je ook gewoon op internet kunt zien) en dan met een mooi metroit prime 3 omhulseltje (theme)

  5.   
    JonsoN's avatar

    🙄

  6.   
    BKiller's avatar

    Vet shit keb geen draadloos internet en (nog) geen wifi,die krijg ik pas op m’n verjaardag van m’n broers.